728 x 90

Още един фейслифт за Ford Mondeo, но този път само за Китай

Ford Mondeo получи сериозно обновление за европейския пазар през 2019 година, но сега моделът е готов за още един фейслифт. Този път обаче той ще засегне само китайския пазар. Интересно е да се отбележи, че визуално моделът наподобява по-скоро американския брат на модела Fusion, който също беше подложен на редица обновления преди да излезе извън

Ford Mondeo получи сериозно обновление за европейския пазар през 2019 година, но сега моделът е готов за още един фейслифт. Този път обаче той ще засегне само китайския пазар.

Интересно е да се отбележи, че визуално моделът наподобява по-скоро американския брат на модела Fusion, който също беше подложен на редица обновления преди да излезе извън производство.

В интериора впечатление прави изцяло новият 12,8-инчов дисплей, който е ориентиран хоризонтално в таблото, по подобие на Tesla. Той дава достъп до инфоразвлекателна система SYNC4, която е специално адаптирана версия за местния пазар.

Задвижването е поверено на два 4-цилиндрови турбо бензинови мотори с мощност 180 к.с. и 200 к.с. Няма дизелови модификации, както и версии с ръчна кутия.


Тествайте обновения Ford Mondeo хибрид този уикенд (12-13 септември)!


 

 

 

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт