728 x 90

Утре дебютира наследникът на Nissan 370Z

Nissan най-накрая ще изкара директен наследник на спортния си модел 370Z. Машината ще се появи утре, като засега не е ясно дали ще бъде в концептуална форма или в сериен вид. Засега спортната кола условно носи името Z Proto като японците разпространиха няколко предварителни изображения, които да ни подготвят за дизайна. Смята се, че под

Nissan най-накрая ще изкара директен наследник на спортния си модел 370Z. Машината ще се появи утре, като засега не е ясно дали ще бъде в концептуална форма или в сериен вид.

Засега спортната кола условно носи името Z Proto като японците разпространиха няколко предварителни изображения, които да ни подготвят за дизайна.

Смята се, че под предния капак ще се поставя 3.0-литров битурбо мотор с мощност до около 400 к.с. Може би най-добрата новина е, че Nissan вече потвърди и предлагането на 6-степенна ръчна скоростна кутия освен 7-степенния автоматик.

Дизайнът ще бъде повлиян от ретро спортните Z модели на фирмата. Това означава, че в предната част отличителни ще са фаровете, които ще са доста отдалечени един от друг и ще отварят широко пространство за голяма радиаторна решетка.

 

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт