728 x 90

Чуйте звука на чисто новото BMW M4 Competition (видео)

    Само преди няколко дни на бял свят се появиха чисто новите поколения на BMW M3 и M4. Макар и двата модела да разпалиха дискусии заради нетрадиционния дизайн на предната си част, феновете вече обръщат внимание на по-важните факти относно задвижването. Ново видео от YouTube ни показва как звучи 3.0-литровият 6-цилиндров агергат под предния капак и

    Само преди няколко дни на бял свят се появиха чисто новите поколения на BMW M3 и M4. Макар и двата модела да разпалиха дискусии заради нетрадиционния дизайн на предната си част, феновете вече обръщат внимание на по-важните факти относно задвижването.

    Ново видео от YouTube ни показва как звучи 3.0-литровият 6-цилиндров агергат под предния капак и какъв е тонът на изпускателната система на M4 Competition.

    Припомняме, че спортното купе разполага с M TwinPower Turbo мотор с мощност от 510 к.с. и до 650 Нм. Два турбокомпресора, оптимизирано директно впръскване, съгласувана с шофирането по състезателни писти концепция на охлаждането и снабдяването с масло и специфична за модела изпускателна система с клапи с електрическо управление за емоционален звук са част от характеристиките на агрегата.

     

    Свързани публикации

    Оставете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

    Най-нови

    AUTOCLUB.BG във Facebook

    Facebook Pagelike Widget

    Спорт