728 x 90

VW Group преразглежда бъдещето на Bugatti и Lamborghini през ноември

    През ноември месец тази година Volkswagen Group ще направи задълбочен анализ на отделните брандове в своето семейство. Reuters вече разполага с предварителна информация за това, което можем да очакваме. Най-изненадваща изглежда възможността VAG да се раздели с Bugatti, Lamborghini и Ducati като част от план за реструктуриране на дейността. Немците се подготвят за следващата крачка

    През ноември месец тази година Volkswagen Group ще направи задълбочен анализ на отделните брандове в своето семейство. Reuters вече разполага с предварителна информация за това, което можем да очакваме.

    Най-изненадваща изглежда възможността VAG да се раздели с Bugatti, Lamborghini и Ducati като част от план за реструктуриране на дейността.

    Немците се подготвят за следващата крачка от инвестиционния си план в посока електрически и автономни автомобили и тези марки чисто и просто не са тясно свързани с него, тъй като са направили името си основно с автомобили с ДВГ.

    Все пак, това далеч не е финално решение, а информация, която е изтекла предварително от хора във фирмата. Съществува вероятност трите бранда да бъдат част от задълбочени партньорски отношения с други компании.

    Всичко ще стане ясно в средата на ноември.

     

    Свързани публикации

    Оставете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

    Най-нови

    AUTOCLUB.BG във Facebook

    Facebook Pagelike Widget

    Спорт