728 x 90
Error, no Ad ID set! Check your syntax!

VW Group преразглежда бъдещето на Bugatti и Lamborghini през ноември

  През ноември месец тази година Volkswagen Group ще направи задълбочен анализ на отделните брандове в своето семейство. Reuters вече разполага с предварителна информация за това, което можем да очакваме. Най-изненадваща изглежда възможността VAG да се раздели с Bugatti, Lamborghini и Ducati като част от план за реструктуриране на дейността. Немците се подготвят за следващата крачка

  През ноември месец тази година Volkswagen Group ще направи задълбочен анализ на отделните брандове в своето семейство. Reuters вече разполага с предварителна информация за това, което можем да очакваме.

  Най-изненадваща изглежда възможността VAG да се раздели с Bugatti, Lamborghini и Ducati като част от план за реструктуриране на дейността.

  Немците се подготвят за следващата крачка от инвестиционния си план в посока електрически и автономни автомобили и тези марки чисто и просто не са тясно свързани с него, тъй като са направили името си основно с автомобили с ДВГ.

  Все пак, това далеч не е финално решение, а информация, която е изтекла предварително от хора във фирмата. Съществува вероятност трите бранда да бъдат част от задълбочени партньорски отношения с други компании.

  Всичко ще стане ясно в средата на ноември.

  Прочети още:
  McLaren Artura e V6 хибридна суперкола с 671 к.с. и 800 Нм

   

  Autoclub.bg
  ADMINISTRATOR
  ПРОФИЛ

  Свързани публикации

  Оставете коментар

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

  Най-нови

  AUTOCLUB.BG във Facebook

  Facebook Pagelike Widget