728 x 90

Заснеха BMW M3 комби в движение близо до Нюрбургринг (видео)

Чрез ново видео в YouTube можем да станем свидетели на предсерийните тестове на първото по рода си BMW M3 комби. Моделът беше щракнат в движение близо до пистата Нюрбургринг в Германия. Колата е все още сериозно замаскирана, но пък лесно можем да откроим агресивните форми, особено в задната част. Всичко е в предсерийна форма, така

Чрез ново видео в YouTube можем да станем свидетели на предсерийните тестове на първото по рода си BMW M3 комби. Моделът беше щракнат в движение близо до пистата Нюрбургринг в Германия.

Колата е все още сериозно замаскирана, но пък лесно можем да откроим агресивните форми, особено в задната част. Всичко е в предсерийна форма, така че можем да очакваме сериозни промени, когато финалният продукт е готов.

Първото BMW M3 комби все още се намира в ранната фаза на своя около двугодишен процес на подготовка за серийно производство. Също като при останалите High Performance спортни автомобили на BMW M и за него важи правилото: когато прототипът получи „Go“ за тестово шофиране по обществените пътища, това е решителната крачка по неговия път към готовност за серийно производство, коментираха наскоро немците.

Но той ще може да бъде виждан редовно не само по улиците. Също като всички други модели на BMW M интензивната програма от тестове и настройки на BMW M3 Туринг включва и Северната отсечка на Нюрбургринг. Защото дори и първото BMW M3 Туринг е преди всичко BMW M3.

За сигурно се смята споделянето на задвижващия тракт между M3 седан и М3 комби. Това означава, че под предния капак ще се крие 3.0-литров турбо бензинов мотор с мощност от до 510 к.с.

Ще бъде интересно да видим дали и при по-практичната версия на модела ще се предлага 4х4 задвижване с възможност за прехвърляне на цялата мощност към задната ос.

 

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт