728 x 90
Error, no Ad ID set! Check your syntax!

Заснеха BMW M3 комби в движение близо до Нюрбургринг (видео)

Чрез ново видео в YouTube можем да станем свидетели на предсерийните тестове на първото по рода си BMW M3 комби. Моделът беше щракнат в движение близо до пистата Нюрбургринг в Германия. Колата е все още сериозно замаскирана, но пък лесно можем да откроим агресивните форми, особено в задната част. Всичко е в предсерийна форма, така

Чрез ново видео в YouTube можем да станем свидетели на предсерийните тестове на първото по рода си BMW M3 комби. Моделът беше щракнат в движение близо до пистата Нюрбургринг в Германия.

Колата е все още сериозно замаскирана, но пък лесно можем да откроим агресивните форми, особено в задната част. Всичко е в предсерийна форма, така че можем да очакваме сериозни промени, когато финалният продукт е готов.

Първото BMW M3 комби все още се намира в ранната фаза на своя около двугодишен процес на подготовка за серийно производство. Също като при останалите High Performance спортни автомобили на BMW M и за него важи правилото: когато прототипът получи „Go“ за тестово шофиране по обществените пътища, това е решителната крачка по неговия път към готовност за серийно производство, коментираха наскоро немците.

Прочети още:
Nissan Qashqai дебютира без дизел, но с нов хибрид

Но той ще може да бъде виждан редовно не само по улиците. Също като всички други модели на BMW M интензивната програма от тестове и настройки на BMW M3 Туринг включва и Северната отсечка на Нюрбургринг. Защото дори и първото BMW M3 Туринг е преди всичко BMW M3.

За сигурно се смята споделянето на задвижващия тракт между M3 седан и М3 комби. Това означава, че под предния капак ще се крие 3.0-литров турбо бензинов мотор с мощност от до 510 к.с.

Ще бъде интересно да видим дали и при по-практичната версия на модела ще се предлага 4х4 задвижване с възможност за прехвърляне на цялата мощност към задната ос.

 

Autoclub.bg
ADMINISTRATOR
ПРОФИЛ

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *