728 x 90

Citroen вади концепт за градска мобилност на 4 ноември

    Citroën, Accor и JCDecaux, три утвърдени на международния пазар френски компании, присъстващи в градския живот ежедневно, обединяват сили в рамките на Urban Collëctif, за да си представят заедно бъдещето на мобилността в града, достъпна за всички. Urban Collëctif се ражда от общото желание да се представи бъдещето на автономната градска мобилност, достъпна за всички. Трите

    Citroën, Accor и JCDecaux, три утвърдени на международния пазар френски компании, присъстващи в градския живот ежедневно, обединяват сили в рамките на Urban Collëctif, за да си представят заедно бъдещето на мобилността в града, достъпна за всички.

    Urban Collëctif се ражда от общото желание да се представи бъдещето на автономната градска мобилност, достъпна за всички. Трите компании, Citroën, Accor и JCDecaux, които общо имат над 200 години опит в иновациите зад гърба си, споделят своя ноу-хау, за да предложат изцяло ново градско преживяване.

    Премиерата на Urban Collëctif ще бъде в дигитален формат и ще се състои на 4 ноември 2020. Тогава ще имате възможност да се запознаете с един нов прочит на автономната мобилност в града.

     

    Свързани публикации

    Оставете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

    Най-нови

    AUTOCLUB.BG във Facebook

    Facebook Pagelike Widget

    Спорт