728 x 90

Вижте как Bugatti тества нова хиперкола само за писта (видео)

Вижте как Bugatti тества нова хиперкола само за писта (видео)

Дългосрочното бъдеще на Bugatti се смята за несигурна материя. Френската фирма е собственост на Volkswagen Group, но от доста време се тиражират слухове, че може би предстои продажба. Ситуацията с коронавирус също не допринася за благоприятното развитие на обстановката. Но едно нещо е сигурно – Bugatti ще има нов модел относително скоро. И той ще

Дългосрочното бъдеще на Bugatti се смята за несигурна материя. Френската фирма е собственост на Volkswagen Group, но от доста време се тиражират слухове, че може би предстои продажба. Ситуацията с коронавирус също не допринася за благоприятното развитие на обстановката.

Но едно нещо е сигурно – Bugatti ще има нов модел относително скоро. И той ще бъде умопомрачителен, както ново шпионско видео зансето на писта показва. Всъщност, въпросната хипер кола ще бъде предвидена само и единствено за употреба на писта – както е видно, тя дори не разполага с традиционни фарове.

За сигурно можем да смятаме базирането на новата кола върху технологиите на Chiron. Toва означава, че под екстремните по форма ламарини ще се крие 8.0-литров 16-цилиндров мотор с поне 1500 к.с. 

Повече се очаква съвсем скоро, тъй като Bugatti вече загатна за дебюта на машината чрез кратко видео във Facebook. Премиерата е планирана за 28 октомври тази година.

 

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт