728 x 90

Ясни са финалистите за кола на годината в България

    Журналистите от "Прес авто клуб България" определиха петте финалиста за конкурса "Автомбил на 2012 година". Това са Ford Focus, Hyundai i40, Chevrolet Aveo, Peugeot 508 и BMW серия 1. Победителят ще бъде определен на 7 декември. В категория “Автомобили 4×4” ще спорят Chevrolet Captiva и Range Rover Evoque. При вановете – Chevrolet Orlando и Mazda5,

    Журналистите от "Прес авто клуб България" определиха петте финалиста за конкурса "Автомбил на 2012 година". Това са Ford Focus, Hyundai i40, Chevrolet Aveo, Peugeot 508 и BMW серия 1. Победителят ще бъде определен на 7 декември. В категория “Автомобили 4×4” ще спорят Chevrolet Captiva и Range Rover Evoque. При вановете – Chevrolet Orlando и Mazda5, а в категория “Eco Aвтомобили” – Citroen C-ZERO/Мitsubishi i-MiEV/Peugeot iOn и Lexus CT 200h.
    Oфициалната церемония по връчването на престижните награди ще се проведе в най-новата многофункционална зала – „Арена Армеец София”. Тази година паралелно с конкурса „Автомобил на годината 2012” ще бъде организирано и четвъртото издание на „Шоуто на шампионите” на българските автомобилни пилоти. Локацията на Шоуто ще бъде на паркинга пред зала „Арена Армеец София”. Това ще бъде първият случай, в който атракцията на най-добрите български пилоти ще може да се наблюдава заедно с представянето на най-добрите автомобили за годината. Най-известните български автомобилни състезатели ще направят шоу за публиката и за журналистите, които през по-голямата част от годината отразяват техните състезания и определят победителите в Конкурса „Автомобила на годината 2012.

    Свързани публикации

    Оставете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

    Най-нови

    AUTOCLUB.BG във Facebook

    Facebook Pagelike Widget

    Спорт