728 x 90

Мото-Пфое обра вота на журналистите

    Ford Focus и Land Rover Range Rover Evoque станаха победители в най-важните категории от конкурса "Автомобил на годината 2012" за България Мото-Пфое, официален вносител на Ford, Jaguar и Land Rover, спечели две от статуетките в традиционния конкурс Автомобил на годината 2012, част от веригата международни конкурси “Car of the year award”. Официалната церемония по връчването

    Ford Focus и Land Rover Range Rover Evoque станаха победители в най-важните категории от конкурса "Автомобил на годината 2012" за България

    Мото-Пфое, официален вносител на Ford, Jaguar и Land Rover, спечели две от статуетките в традиционния конкурс Автомобил на годината 2012, част от веригата международни конкурси “Car of the year award”. Официалната церемония по връчването на престижните награди, организирана от Прес Авто Клуб България и „Експо Тим” ООД, се проведе в най-новата многофункционална зала – „Арена Армеец София” на 7 декември 2011 година.
    Журналистите от "Прес авто клуб България" определиха победителите в четирите категории на конкурса "Автомобил на 2012 година". Това са Ford Focus (надделял в анкетата Hyundai i40, Chevrolet Aveo, Peugeot 508 и BMW серия 1), Land Rover Range Rover Evoque (надвил в двубой Chevrolet Captiva в категория 4х4), Chevrolet Orlando (спечелил дуела с Mazda5 в категорията на вановете) и Lexus CT 200h (преодолял конкуренцията на електрическите тризнаци Citroen C-ZERO/Мitsubishi i-MiEV/Peugeot iOn при еко автомобилите).
    Тази година паралелно с конкурса „Автомобил на годината 2012” беше организирано и четвъртото издание на „Шоуто на шампионите” на българските автомобилни пилоти. Локацията на Шоуто беше на паркинга пред зала "Арена Армеец София”. Малко изненадващо, но напълно заслужено с титлата "Шампион на шампионите" се окичи младият Николай Диков. Асовете нямаха ден, а най-голям медиен шум вдигна пистовият шампион Илия Царски, който беше привлякъл за навигатор самия Христо Стоичков.

    Свързани публикации

    Оставете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

    Най-нови

    AUTOCLUB.BG във Facebook

    Facebook Pagelike Widget

    Спорт