728 x 90

Skoda вече готви фейслифт за Superb

    Макар и флагманският модел на Skoda – Superb, да е на пазара в последната си генерация от относително скоро, чехите вече работят по обновена версия на возилото. Шпионски снимки доказват информацията, като засега можем да предполагаме, че визуалните подобрения ще бъдат фокусирани върху предната част на автомобила. Може би по-важните промени ще настъпят в интериора,

    Макар и флагманският модел на Skoda – Superb, да е на пазара в последната си генерация от относително скоро, чехите вече работят по обновена версия на возилото.

    Шпионски снимки доказват информацията, като засега можем да предполагаме, че визуалните подобрения ще бъдат фокусирани върху предната част на автомобила.

    Може би по-важните промени ще настъпят в интериора, където дебютиращият утре Kodiaq ще зададе нови стандарти за оборудването в автомобили от чешката компания. Не е изключено Superb да се сдобие с таблото на Кодиак.

    Възможно е Superb да се превърне и първият модел на бранда, задвижван от хибридна система. Говори се, че подобна ще се появи през 2019 г., но е възможно чехите да я подготвят и за фейслифта на модела. Освен това, все още не е ясно дали ще видим топ спортна версия RS.

    Свързани публикации

    Оставете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

    Най-нови

    AUTOCLUB.BG във Facebook

    Facebook Pagelike Widget

    Спорт