728 x 90
Error, no Ad ID set! Check your syntax!

Още мощност за Ford Focus RS? Скоро

  Трудно е да се повярва, но явно има хора, които не са доволни от последното поколение на вълнуващия Ford Focus RS. Творението на Ford Performance има потенциал да пренареди световния пазар на хот хеч модели и се предлага със задвижване 4х4 и мощност 350 конски сили. Но ако клиентът иска още мощност, но да кажем,

  Трудно е да се повярва, но явно има хора, които не са доволни от последното поколение на вълнуващия Ford Focus RS. Творението на Ford Performance има потенциал да пренареди световния пазар на хот хеч модели и се предлага със задвижване 4х4 и мощност 350 конски сили.

  Но ако клиентът иска още мощност, но да кажем, не може да си позволи да си доработи колата при спецовете от Hennessey Performance?

  2,3-литровият 4-цилиндров турбо мотор на Focus RS има сериозен потенциал за подобрение и от Ford Performance обещават още мощност, но засега новият пакет се пази в тайна.

  В Щатите подобен пакет се предлага за Ford Mustang или по-точно версията на модела със същия мотор. Цената на пакета е 699 долара, а мощността скача с 25 конски сили, като собственикът запазва гаранцията на колата.

  Във Великобритания компанията Mountune, която от години е специализирана в доработване и създаване на състезателни мотори, идващи от Ford, също предлага тунинг пакет, който запазва гаранцията на колата. Мощността при него също отскача с 25 конски сили.

  Прочети още:
  Jaguar става изцяло електрически бранд, но се отказва от XJ

  Явно обаче ще трябва да изчакаме малко, за да разберем с какво от Ford Performance ще зарадват собствениците на Focus RS, които искат повече мощност.

  Autoclub.bg
  ADMINISTRATOR
  ПРОФИЛ

  Свързани публикации

  Оставете коментар

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *