728 x 90

Още мощност за Ford Focus RS? Скоро

    Трудно е да се повярва, но явно има хора, които не са доволни от последното поколение на вълнуващия Ford Focus RS. Творението на Ford Performance има потенциал да пренареди световния пазар на хот хеч модели и се предлага със задвижване 4х4 и мощност 350 конски сили. Но ако клиентът иска още мощност, но да кажем,

    Трудно е да се повярва, но явно има хора, които не са доволни от последното поколение на вълнуващия Ford Focus RS. Творението на Ford Performance има потенциал да пренареди световния пазар на хот хеч модели и се предлага със задвижване 4х4 и мощност 350 конски сили.

    Но ако клиентът иска още мощност, но да кажем, не може да си позволи да си доработи колата при спецовете от Hennessey Performance?

    2,3-литровият 4-цилиндров турбо мотор на Focus RS има сериозен потенциал за подобрение и от Ford Performance обещават още мощност, но засега новият пакет се пази в тайна.

    В Щатите подобен пакет се предлага за Ford Mustang или по-точно версията на модела със същия мотор. Цената на пакета е 699 долара, а мощността скача с 25 конски сили, като собственикът запазва гаранцията на колата.

    Във Великобритания компанията Mountune, която от години е специализирана в доработване и създаване на състезателни мотори, идващи от Ford, също предлага тунинг пакет, който запазва гаранцията на колата. Мощността при него също отскача с 25 конски сили.

    Явно обаче ще трябва да изчакаме малко, за да разберем с какво от Ford Performance ще зарадват собствениците на Focus RS, които искат повече мощност.

    Свързани публикации

    Оставете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

    Най-нови

    AUTOCLUB.BG във Facebook

    Facebook Pagelike Widget

    Спорт