728 x 90

Защо Opel тества Astra в САЩ?

    General Motors изкара изключително интересен прототип на тестове в Мичиган. Там от компанията закараха екземпляр от последното поколение Opel Astra, като на този етап не се знае каква е целта на тестовете. Към момента Astra се продава в Европа като Opel и Vauxhall за Великобритания, а освен това се подвизава в Австралия като Holden и

    General Motors изкара изключително интересен прототип на тестове в Мичиган. Там от компанията закараха екземпляр от последното поколение Opel Astra, като на този етап не се знае каква е целта на тестовете.

    Към момента Astra се продава в Европа като Opel и Vauxhall за Великобритания, а освен това се подвизава в Австралия като Holden и в Китай като Buick.

    Според специалисти, има възможност немският модел във версия хечбек да се появи на територията на САЩ, където да получи логото на Buick. В момента Buick продава Verano, който се базира на предходното поколение Astra седан. Преди години Astra се продаваше като хечбек в САЩ, като тогава носеше емблемата на Saturn.

    Дали завръщане на Astra хеч в САЩ ще се случи е много трудно да се прогнозира на този етап, но по всичко личи, че General Motors има планове за увеличаване на пазарите за компактния модел, който вече беше награден с множество отличия. 

    Свързани публикации

    Оставете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

    Най-нови

    AUTOCLUB.BG във Facebook

    Facebook Pagelike Widget

    Спорт