728 x 90

Subaru BRZ STI идва на 8 юни

    Само след около седмица на бял свят ще се появи обещаната през 2015 година STI версия на спортния модел Subaru BRZ. Още през 2015 година японците показаха концепт за подобна кола, като казаха, че до няколко години ще видим и серийна модификация. Такава ще се появи в пълния си блясък на 8 юни тази година,

    Само след около седмица на бял свят ще се появи обещаната през 2015 година STI версия на спортния модел Subaru BRZ. Още през 2015 година японците показаха концепт за подобна кола, като казаха, че до няколко години ще видим и серийна модификация.

    Такава ще се появи в пълния си блясък на 8 юни тази година, като информацията е официална и беше разпространена от производителя от официалния му Twitter канал.

    На този етап няма много детайли, но е логично да очакваме спортна доработка на почти всеки елемент от конструкцията на автомобила. Все още не се знае дали 2.0-литровият мотор на машината ще получи турбо, но това изглежда малко вероятно. Мощността ще бъде около 220-230 к.с.

    Засега не е ясно и дали става дума за нормална серийна разработка или за лимитиран модел, който ще се продава само в САЩ.

    Свързани публикации

    Оставете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

    Най-нови

    AUTOCLUB.BG във Facebook

    Facebook Pagelike Widget

    Спорт