728 x 90

Fiat представи наследника на Punto, ама в Бразилия (видео)

Fiat показа новия си компактен хечбек, наречен Argo. Моделът сменя легендарното Punto, но ще се произвежда в Бразилия и засега не е предвидено да се продава в Европа. Базовата версия е с еднолитров бензинов двигател с мощност 77 коня. Има и 1,3-литров с мощност от 110 конски сили. Топ версията на Argo е оборудвана с

Fiat показа новия си компактен хечбек, наречен Argo. Моделът сменя легендарното Punto, но ще се произвежда в Бразилия и засега не е предвидено да се продава в Европа.

Базовата версия е с еднолитров бензинов двигател с мощност 77 коня. Има и 1,3-литров с мощност от 110 конски сили. Топ версията на Argo е оборудвана с 1,8-литров бензинов мотор със 140 к.с. С него автомобилът ускорява до 100 км/ч за 9,2 сек, а максималната скорост е 193 км/ч. Двигателите се комбинират с петстепенна ръчна скоростна кутия или шестстепенна автоматична.

Ще бъдат пуснати и 1000 специални бройки Edition Mopar с най-мощният двигател и автоматик. Тази модификация ще се предлага в цвят "портофино" синьо, черен покрив и външни огледала, и елегантен спойлер в задната част. Сред аксесоарите Mopar са 16-цоловите затъмнени алуминиеви джанти и 60-ватова уредба.

Дължината на новия модел е 4000 мм, широчината – 1750 мм, а височината – 1507 мм. Фиатът е снабден мултимедийна система със сензорен екран, климатроник, USB връзка за зареждане на телефони, както и система за безключово влизане и стартиране на двигателя. Хечбекът може да е оборудван и асистент за паркиране и камера за задно виждане.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт