728 x 90

Volkswagen показа и интериора на новата Jetta

    Volkswagen продължава подготовката за премиерата на най-новото поколение Jetta, която ще се състои по време на изложението в Детройт в началото на следващата година. След като показаха за първи път екстериорния дизайн на колата, немците разпространиха и първи скици от интериора. От тях виждаме, че по-малкият брад на Passat ще споделя голяма част от новите

    Volkswagen продължава подготовката за премиерата на най-новото поколение Jetta, която ще се състои по време на изложението в Детройт в началото на следващата година.

    След като показаха за първи път екстериорния дизайн на колата, немците разпространиха и първи скици от интериора. От тях виждаме, че по-малкият брад на Passat ще споделя голяма част от новите технологии на концерна VAG с представителите на Audi, в това число и виртуалният кокпит пред очите на шофьора.

    Интересно също така е и оформлението на централната конзола, която разполага със стилно вграден дисплей, за разлика от модерните в момента екрани в стил таблет.

    Що се отнася до екстериора, трудно можем да наречем дизайна на машината изненадващ, тъй като предишни шпионски снимки вече показаха на практика целия автомобил. 

    Интересното е, че визията тук наподобява силно два други модела на концерна Volkswagen. Отпред виждаме силни влияния от по-големия и луксозен Arteon, а в задната част пък приликите с Audi A4 седан са неоспорими.

    Засега не се знае със сигурност какви двигатели ще получи новата Jetta, но с оглед останалите представители на моделната гама на Volkswagen не е трудно да предположим, че става дума за изцяло турбо агрегати от семействата TDI и TSI.

    Също така не е ясно на кои пазари ще се предлага новият модел, но под една или друга форма ще го видим и в Европа в най-скоро време.

    Свързани публикации

    Оставете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

    Най-нови

    AUTOCLUB.BG във Facebook

    Facebook Pagelike Widget

    Спорт