728 x 90

Opel показа Combo Life, първият след брака с PSA

Opel показа изцяло новият Combo Life, който се явява първият автомобил на немската компания дебютирал след преминаването й в редиците на PSA Group. Машината споделя обща база и технологии с новия Citroen Berlingo, който видяхме преди няколко дена, но носи дизайнерските гени на Opel. При стандартния 5-местен модел, возилото предлага товарно пространство от 597 литра,

Opel показа изцяло новият Combo Life, който се явява първият автомобил на немската компания дебютирал след преминаването й в редиците на PSA Group.

Машината споделя обща база и технологии с новия Citroen Berlingo, който видяхме преди няколко дена, но носи дизайнерските гени на Opel.

При стандартния 5-местен модел, возилото предлага товарно пространство от 597 литра, докато удължената версия има доста сериозните 850 литра. При спускане на втория ред седалки пространството нараства до 2693 литра.

Засега няма точни данни за двигателната гама, но се казва, че ни очакват турбинирани дизелови и бензинови двигатели с директно впръскване, които ще работят заедно с 5- и 6-степенни трансмисии. Opel обещава и първият в класа 8-степенен автоматик, който ще се предлага срещу допълнително заплащане.

Combo Life е вторият от новото трио баничарки на PSA Group. Освен него и вече показания Berlingo, предстои да видим и варианта на Peugeot, който най-вероятно ще носи името Partner. И трите модела ще направят публичната си премиера на изложението в Женева след две седмици.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт