728 x 90

Тази година идва фейслифт на европейския Volkswagen Passat

    Volkswagen обяви официално, че в рамките на тази година ще покаже фейслифт версия на популярния си модел от D-сегмента Passat. Немците не се ангажират с точна дата за дебюта, но най-вероятно това ще се случи по време на изложението в Париж тази есен. От компанията не разкриват и много подробности около подобренията, които ни очакват.

    Volkswagen обяви официално, че в рамките на тази година ще покаже фейслифт версия на популярния си модел от D-сегмента Passat. Немците не се ангажират с точна дата за дебюта, но най-вероятно това ще се случи по време на изложението в Париж тази есен.

    От компанията не разкриват и много подробности около подобренията, които ни очакват. Все пак, можем да предположим, че актуалният 1.5-литров TSI бензинов мотор на Volkswagen най-накрая ще намери място в гамата на Passat.

    Volkswagen обещава, че ще покаже едновременно седан и комби версиите на обновения модел, а може би по същото време ще видим и фейслифт за хибридния GTE.

    Базираният на платформата MQB модел е все още най-добре продаваният автомобил в D-сегмента в Европа, като зад него застават Skoda Superb, Opel Insignia, Ford Mondeo и Renault Talisman.

    Свързани публикации

    Оставете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

    Най-нови

    AUTOCLUB.BG във Facebook

    Facebook Pagelike Widget

    Спорт