728 x 90

Ford вече тества следващото поколение Kuga с хибридна версия

    Ford продължава подготовката си за следващото поколение Kuga, като прототипи на модела бяха заснети наскоро на тестове в Америка, където возилото се подвизава като Escape. Формата на машината ще бъде леко променена, особено в задната част, където линията на тавана ще се скосява доста по-рано, отколкото при сегашния модел. Промените при предницата ще са по-малко,

    Ford продължава подготовката си за следващото поколение Kuga, като прототипи на модела бяха заснети наскоро на тестове в Америка, където возилото се подвизава като Escape.

    Формата на машината ще бъде леко променена, особено в задната част, където линията на тавана ще се скосява доста по-рано, отколкото при сегашния модел.

    Промените при предницата ще са по-малко, като основните характеристики на дизайна ще бъдат запазени – изразителната решетка и изтеглените назад фарове.

    Що се отнася до задвижването, тук голямата новина ще бъде появата на хибридния модел. За жалост, не се знае каква система точно ще използват от марката.

    Извън електрифицираната версия, возилото ще се предлага с 1.5- и 2.0-литрови турбо бензинови модели, както и с аналогични по големина дизелови предложения.

    Свързани публикации

    Оставете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

    Най-нови

    AUTOCLUB.BG във Facebook

    Facebook Pagelike Widget

    Спорт