728 x 90

Този триколесен електрически симпатяга се прави в Естония и изминава 200+ км.

Ако се чудите що за творение е автомобилът, който сме изложили в галерията отгоре, то ето и простичкият отговор. Това е Nobe 100, естонска електрическа триколка, която очаква финансирането си за бъдеща реализация. В момента компанията, която стои зад проекта, търси подкрепата на потребители от целия свят посредством публична кампания за набиране на средства в

Ако се чудите що за творение е автомобилът, който сме изложили в галерията отгоре, то ето и простичкият отговор. Това е Nobe 100, естонска електрическа триколка, която очаква финансирането си за бъдеща реализация.

В момента компанията, която стои зад проекта, търси подкрепата на потребители от целия свят посредством публична кампания за набиране на средства в сайта FundByMe.

Машината е проектирана като интелигентно средство за придвижване в градска среда, предлагащо място за двама пътника, малък радиус на завой и компактни размери. Визията е подчертано класическа.

Интересна подробност е, че всички детайли по електромобила за изградени от изцяло преработваеми материали. Това означава, че след края на живота си, Nobe 100 ще може да се използва за други бъдещи возила.

Засега няма конкретни данни за максималната мощност на електрическото задвижване, но се знае, че с едно зареждане на батериите Nobe 100 може да измине над 200 километра. Максималната скорост на движение е 110 км/ч.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт