728 x 90

Opel загатва за бъдещия си дизайн с нов концепт

По случай една година от присъединяването си към PSA, Opel разпространи няколко изображения на нов концептуален модел, който ще носи името GT X Experimental. Той ще се появи към края на настоящата година и ще загатне за посоката, в която ще се развие дизайна на марката. Акцент в новата дизайнерска концепция е компасът и това е

По случай една година от присъединяването си към PSA, Opel разпространи няколко изображения на нов концептуален модел, който ще носи името GT X Experimental. Той ще се появи към края на настоящата година и ще загатне за посоката, в която ще се развие дизайна на марката.

Акцент в новата дизайнерска концепция е компасът и това е графично предадено в предната част на студията. Все още е трудно да се каже кой ще е серийният модел на Opel, който ще покаже за първия път новия дизайнерски език на марката.

През 2019 г. трябва да е премиерата на Corsa, след като дебютът на популярния модел беше отложен с една година от новия собственик на Opel PSA. Това обаче е твърде близо във времето и едва ли точно Corsa ще е носител на новия дизайн.

Актуалният модел Astra е вече на три години и с оглед на това, че жизненият му цикъл ще е 7 или 8 години, то компактният автомобил е силен претендент за тази роля. 

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт