728 x 90

Opel GT X Experimental загатва за бъдещите модели на марката

Opel показа чисто нов концептуален автомобил, който предшества бъдещите серийни модели на фирмата и загатва за това как ще изглеждат те. GT X Experimental e наследник на студиите Monza и GT, които изпълняваха същата функция. Концептът представлява компактен изцяло електрически SUV, който има дължина от малко над четири метра. Задвижването идва от електрическа система, захранвана

Opel показа чисто нов концептуален автомобил, който предшества бъдещите серийни модели на фирмата и загатва за това как ще изглеждат те. GT X Experimental e наследник на студиите Monza и GT, които изпълняваха същата функция.

Концептът представлява компактен изцяло електрически SUV, който има дължина от малко над четири метра. Задвижването идва от електрическа система, захранвана от компактна 50-кВтч батерия. Максималният пробег с едно зареждане не е известен.

Интериорът на машината е минималистичен, но изключително просторен, въпреки компактните размери на колата. Това се дължи основно на предното стъкло, което прелива в стъклен таван без рамка. Страничните прозорци са също големи и с малки рамки.

Таблото е доминирано от голям централен дисплей, който скрива вентилационните отвори. Във панелите на вратите има малки дисплеи, които играят функцията на странични огледала и използват малки камери.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт