728 x 90

Дали Golf 8 ще прилича на Arteon?

    От години насам VW Golf е лидер на европейския пазар сред компактните хечбек автомобили, а версиите му са изключително много и интересни – от базови варианти до мощност 300 конски сили и задвижване на четирите колела. Независимият дизайнер Клебер Силва предлага своята версия на това как би могло да изглежда осмото поколение на Golf, чието

    От години насам VW Golf е лидер на европейския пазар сред компактните хечбек автомобили, а версиите му са изключително много и интересни – от базови варианти до мощност 300 конски сили и задвижване на четирите колела.

    Независимият дизайнер Клебер Силва предлага своята версия на това как би могло да изглежда осмото поколение на Golf, чието производство ще стартира през юни догодина.

    Тази генерация на Golf, също като Golf 7 и 7.5, ще използва еволюция на модулната платформа MQB.

    Volkswagen вече потвърди хибридни версии на Golf 8 – както за 2-литровия TDI, така и за BlueMotion, задвижван от 1-литров 3-цилиндров TSI бензинов мотор.

    Но интересното при проекта на Силва е, че той показва как би могъл да изглежда компактният хечбек, ако получи стилистиката на доста по-големия Arteon, особено що се отнася до оформлението на предницата на колата.

    Според списание Auto Bild, следващото поколение на Golf, ще се предлага серийно с дигитално арматурно табло и инфотейнмънт система с тъчскрийн.

    Свързани публикации

    Оставете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

    Най-нови

    AUTOCLUB.BG във Facebook

    Facebook Pagelike Widget

    Спорт