728 x 90

Какви проблеми може да ви донесе най-евтиният McLaren втора ръка? Всякакви! (видео)

    MP4-12C – така се наричаше първият сериен автомобил на McLaren, който беше лансиран през 2011 година. Всъщност, мнозина смятат F1 за такъв, но тази суперкола беше изключително лимитирана. Колко струват днес екземпляри от автомобила? В различните краища на света – естествено, различно, но най-евтиният MP4-12C в САЩ беше наскоро продаден за точно 105 хил. долара.

    MP4-12C – така се наричаше първият сериен автомобил на McLaren, който беше лансиран през 2011 година. Всъщност, мнозина смятат F1 за такъв, но тази суперкола беше изключително лимитирана.

    Колко струват днес екземпляри от автомобила? В различните краища на света – естествено, различно, но най-евтиният MP4-12C в САЩ беше наскоро продаден за точно 105 хил. долара. Може би цената изглежда висока, но все пак тук говорим за суперкола с 625 к.с. и респектиращо време на Нюрбургринг от 7:28 минути.

    Интересното е, че цената е толкова ниска спрямо останалите подобни коли на пазара поради сериозните й проблеми. Този екземпляр има развалена скоростна кутия, която не може да включва задна скорост, а напред се движи само на 1-ва предавка. Новият й собственик е в процес на изчакване на нова трансмисия, като чак след това ще може да подкара британската суперкола и да узнае дали тя има и още проблеми.

    Свързани публикации

    Оставете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

    Най-нови

    AUTOCLUB.BG във Facebook

    Facebook Pagelike Widget

    Спорт