728 x 90

First Edition e най-луксозното BMW 8-Series, което можете да си купите

BMW отбелязва завръщането на 8-ма Серия в моделната си гама с лимитирания модел M850i xDrive Coupe First Edition. На практика това ще бъде най-луксозната и ограничена от към производство версия на 8-Series, поне засега. Предвижда се производството на само 400 бройки. Като допълнение към "стандартната" 8-ма Серия идват специалния екстериорен цвят и 20-цоловите лети джанти от

BMW отбелязва завръщането на 8-ма Серия в моделната си гама с лимитирания модел M850i xDrive Coupe First Edition. На практика това ще бъде най-луксозната и ограничена от към производство версия на 8-Series, поне засега. Предвижда се производството на само 400 бройки.

Като допълнение към "стандартната" 8-ма Серия идват специалния екстериорен цвят и 20-цоловите лети джанти от каталога на BMW M аксесоари. Пакетът BMW Individual High Gloss Shadow Line пък носи различни черни акценти по външния вид като радиаторна решетка, лайстни на страничните прозорци и накрайници на изпускателната система в черен лак.

В интериора откриваме аудио система Bowers & Wilkins Diamond Surround Sound System, както и специална селекция от кожи и покрития за седалките, корите на вратите и тавана

Механично колата не е получила подобрения и под капак откриваме познатия 4.4-литров битурбо V8, който в това си приложение развива пикова мощност от 523 к.с. и 750 Нм въртящ момент. 

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт