728 x 90

Американска сила: Вижте как новия Ram HD тегли почти 16-тонно ремарке (видео)

Новото поколение на най-големите пикапи в гамата на Ram може спокойно да се използва като влекач на тежки ремаркета. Серията Heavy Duty 2500 и 3500 може да тегли прикачен товар с максимално тегло до 16 тона, а ново видео ни показва това упражнение на живо. По време на първите тестове с медии, Ram демонстрира възможностите

Новото поколение на най-големите пикапи в гамата на Ram може спокойно да се използва като влекач на тежки ремаркета. Серията Heavy Duty 2500 и 3500 може да тегли прикачен товар с максимално тегло до 16 тона, а ново видео ни показва това упражнение на живо.

По време на първите тестове с медии, Ram демонстрира възможностите на изцяло обновения си трък, който сега идва с рекорден въртящ момент от 1356 Нм в топ модификацията си. 

Впечатляващо е с каква лекога пикапът се справя с огромното тегло на ремаркето, което в случая е натоварено с малък багер и допълнителен балст за тежест.

Задвижването на топ версията е поверено на 6.7-литров Cummins дизелов мотор, чиято максимална мощност е 400 к.с. Производителят дава гаранция на автомобила от 160 000 километра, независимо от начините на есплоатация.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт