728 x 90

Toyota Supra с европейски дебют, всички бройки за 2019 са продадени

Toyota най-накрая показа публично в Европа възродения си спортен автомобил Supra. Машината обаче се появи под светлините на изложението в Женева като разпродаден за 2019 година модел. Японците се хвалят, че всички 900 бройки от купето за тази година са били вече поръчани и предплатени. В тази бройка се включват и 90-те бройки от специалната

Toyota най-накрая показа публично в Европа възродения си спортен автомобил Supra. Машината обаче се появи под светлините на изложението в Женева като разпродаден за 2019 година модел.

Японците се хвалят, че всички 900 бройки от купето за тази година са били вече поръчани и предплатени. В тази бройка се включват и 90-те бройки от специалната серия A90 Edition.

Клиентите, които са дали поръчка "на сляпо" ще получат допълнителни бонуси от компания за лоялността си. Засега не се знае какви точно са те, но най-вероятно ще включват обиколка на завода в Австрия, където Supra се сглобява.

На Стария континент Supra получава мощност от 340 к.с. и въртящ момент от 500 Нм. Те идват от 3.0-литров 6-цилиндров турбо бензинов мотор, който се доставя от BMW.

От Toyota казват, че поръчките за 2020 година ще бъдат отворени съвсем скоро, за да могат желаещите да се сдобият с модела да са сигурни, че няма да изпуснат още една моделна година. Марката твърди, че чакащите са "в хилядите".

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт