728 x 90

Изненада: Bugatti La Voiture Noire е далеч от финалния си вид

По време на изложението в Женева, Bugatti показа най-скъпия нов автомобил в историята на индустрията. La Voiture Noire струва над 18 милиона долара и ще се произведе в един единствен екземпляр. Макар няколко видеа от края на салон да показват машината в движение, оказва се, че тя е далеч от финалния си вид. Всъщност, вместо 8.0-литров

По време на изложението в Женева, Bugatti показа най-скъпия нов автомобил в историята на индустрията. La Voiture Noire струва над 18 милиона долара и ще се произведе в един единствен екземпляр.

Макар няколко видеа от края на салон да показват машината в движение, оказва се, че тя е далеч от финалния си вид. Всъщност, вместо 8.0-литров 16-цилиндров мотор, под ламарините се крие малък електромотор, който трябва да осигури тяга за автономното движение на колата към момента.

Интериорът също ще е завършен, като това е причината прозорците на суперколата да са силно затъмнени. Освен това, видеото по-долу, което регистрира напускането на бугатито на Palexpo в Женева, показва, че спирачните апарати се въртят с колелата – още едно доказателство, че засега La Voiture Noire е просто концепт.

Пред Carscoops хора от фирмата коментират, че предстоят още две до две години и половина работа, докато всичко по проекта приключи. Споменава се и, че работата всъщност е започнала преди едва шест месеца.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт