728 x 90

Renault презентира много квадратен ван – EZ-FLEX

Renault представи своя експериментален ван EZ-FLEX. Засега той е пуснат в ограничен тираж за тестови изпитания, но според разработчиците автомобилът ще бъде приспособен за градските пътища. За целта Renault е предоставил компактния фургон на водещи компании за мнение и съдействие. Машината е с неголеми габарити и видимо доста квадратна. Дължината на търговския ван е 3.86

Renault представи своя експериментален ван EZ-FLEX. Засега той е пуснат в ограничен тираж за тестови изпитания, но според разработчиците автомобилът ще бъде приспособен за градските пътища.

За целта Renault е предоставил компактния фургон на водещи компании за мнение и съдействие. Машината е с неголеми габарити и видимо доста квадратна.

Дължината на търговския ван е 3.86 метра, но товарният отсек има обем от три кубически метра. Салонът се е оказал просторен и удобен, а широките врати не пречат на шофьора.

В центъра на приборния панел има голям многофункционален дисплей, който помага в практическата дейност на вана. Неголемият радиус на завъртане от 4,5 м при Renault EZ-FLEX също е преимущество за компактното возило. Засега липсват подробности за техническите характеристики, но е известно, че ще може с едно зареждане да измине 150 км.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт