728 x 90

Нови тийзъри от следващия SEAT Leon

Следващото поколение SEAT Leon ще дебютира официално на 28 януари тази година, а испанците вече подготвят феновете си за появата на модела. В ново тийзър изображение виждаме задните светлини на колата, които очевидно използват диодна технология. Моделът ще се базира на платформата MQB и ще споделя общи технологии с Golf и новата Skoda Octavia. Това

Следващото поколение SEAT Leon ще дебютира официално на 28 януари тази година, а испанците вече подготвят феновете си за появата на модела. В ново тийзър изображение виждаме задните светлини на колата, които очевидно използват диодна технология.

Моделът ще се базира на платформата MQB и ще споделя общи технологии с Golf и новата Skoda Octavia. Това включва бензинови, дизелови и хибридни задвижвания.

По-късно през 2020 година очакваме и появата на спортен Leon. По предварителни данни, наточеният хечбек ще получи плъг-ин хибридно задвижване, което ще се базира на системата, използвана и в стандартния Leon.

Говори се за малък пакет от батерии, който би трябвало да не наруши тегловия баланс на хечбека, но пък да му осигури до около 50 километра само на ток и допълнителна електрическа тяга при потегляне.

Макар и слухове да сочат, че мощността ще е около 250 к.с. – не особено впечатляваща цифра в наши дни, то ускорението и цялостната динамика би трябвало да са много по-добри от сегашния модел.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт