728 x 90

107-годишен американец кара открития си Mercedes всеки ден (видео)

Джои Нойман от Флорида е определено един от най-възрастните активни шофьори на планетата. В момента той е на 107 години и кара на практика всеки един открития си Mercedes-Benz SLK 230. Както видеото тук показва, Нойман е в доста добра форма и се справя без проблеми с шофирането. Дори бихме казали, че се отнася по-внимателно,

Джои Нойман от Флорида е определено един от най-възрастните активни шофьори на планетата. В момента той е на 107 години и кара на практика всеки един открития си Mercedes-Benz SLK 230.

Както видеото тук показва, Нойман е в доста добра форма и се справя без проблеми с шофирането. Дори бихме казали, че се отнася по-внимателно, отколкото голяма част от модерните хора зад волана.

"На толкова години си, на колкото се чувстваш" – това гласи една народна поговорка, а Нойман я доказва на практика. В момента той е сгоден за 99-годишната си приятелка и двамата често се разхождат с кабриолета си под слънцето на Флорида.

"Разбира се, че съм добър шофьор", Нойман коментира пред камера, след като обяснява, че е подновил шофьорската си книжка до 2022 година.

 

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт