728 x 90

Дебют за новата KIA Sorento

KIA разпространи снимки и информация от новото поколение на модела си Sorento, който ще направи своята публична премиера по време на изложението в Женева в началото на следващия месец. Всичко, от дизайна до архитектурата, е изцяло ново. Моделът създава по-внушително впечатление благодарение на по-дългия си капак. Освен това, А-колонките са изместени с 30 мм назад,

KIA разпространи снимки и информация от новото поколение на модела си Sorento, който ще направи своята публична премиера по време на изложението в Женева в началото на следващия месец. Всичко, от дизайна до архитектурата, е изцяло ново.

Моделът създава по-внушително впечатление благодарение на по-дългия си капак. Освен това, А-колонките са изместени с 30 мм назад, което пък променя стойката на джипката.

Интериорът също е нов и предлага 12.3-инчов дигитален инструментен панел, както и 10.25-инчов екран на навигационната система. Ще се предлагат модели с 5 и 7 места.

Без да навлиза в детайли, корейският производител описва новото Sorento като "най-високотехнологичния модел, правен някога от KIA." В този ред на мисли, за момента липсва информация за двигателите и скоростните кутии на модела.

Всичко трябва да стане ясно на 3 март, когато е официалната премиера на модела в Женева.

 

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт