728 x 90

Peugeot ще произвежда пикапа Landtrek

Френският автомобилен производител Пежо представи новия пикап Peugeot Landtrek, който може да бъде конкуренция на Ford Ranger, Toyota Hilux и Volkswagen Amarok. Това беше съобщено от компанията в съобщение за медиите. Автомобилът е създаден с участието на инженерите на китайския концерн Changan. Очаква се продажбите на новия пикап да започнат през 2021 г. първо на

Френският автомобилен производител Пежо представи новия пикап Peugeot Landtrek, който може да бъде конкуренция на Ford Ranger, Toyota Hilux и Volkswagen Amarok. Това беше съобщено от компанията в съобщение за медиите.

Автомобилът е създаден с участието на инженерите на китайския концерн Changan. Очаква се продажбите на новия пикап да започнат през 2021 г. първо на пазарите в Латинска Америка и Южна Африка. Машината има два варианта на изпълнение.

Дължината на двувратата версия е равна на 5390 мм, а на четиривратата – 5330 мм. Пътният просвет съответно е равен на 214 и 235 мм. Максималната товароподемност на пикапа съставлява 1,2 тона.

В гамата на двигателите на Landtrek има два агрегата. Единият от тях е дизелов мотор с мощност 150 "коня" с обем 1,9 л и пиков въртящ момент 350 Нм, а вторият – бензинов с обем 2,4 л, 320 Нм въртящ момент и мощ 210 конски сили.

 

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт