728 x 90

Бразилският VW Nivus идва в Европа през 2021 г.

    Бразилският офис на Фолксваген продължава да подгрява вниманието за новия кросоувър VW Nivus. Даденият SUV, който, на първо място, е предназначен за Южна Америка и ще бъде представен през пролетта на 2020 г., с течение на времето ще стане глобален – в Европа го очакват през 2021 година. Volkswagen Nivus може да се обяви за

    Бразилският офис на Фолксваген продължава да подгрява вниманието за новия кросоувър VW Nivus. Даденият SUV, който, на първо място, е предназначен за Южна Америка и ще бъде представен през пролетта на 2020 г., с течение на времето ще стане глобален – в Европа го очакват през 2021 година.

    Volkswagen Nivus може да се обяви за купеобразна версия на паркетника VW T-Cross. Или T-Roc. В основата на модела е фирмената модулна платформа MQB-A0. В публикувания нов тийзър може да се види предната решетка със светодиодните фарове, светлините срещу мъгла върху бронята, релсите на покрива.

    Новият кросоувър ще има цифрово табло, информационно-развлекателна система с голям екран и фирмен триспицев волан. По предварителни данни, Volkswagen Nivus ще предлага 1,0-литрова "турботройка" за 116 и 128 конски сили.

    На двата мотора в базовата комплектация ще влезе шестепенна механична скоростна кутия, а за по-мощния двигател може да се добави "роботизираната" DGS. При всички случаи задвижването ще бъде само предно.

     

    Свързани публикации

    Оставете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

    Най-нови

    AUTOCLUB.BG във Facebook

    Facebook Pagelike Widget

    Спорт