728 x 90

Hongqi H9 е новият китайски конкурент на BMW 5-Series

Китайският производител Hongqi, известен с ретро дизайна си, представи новия си модел Н9. Машината е относително с размерите на актуалното поколение BMW 5-Series и другите модели от този клас. За задвижването ще се грижат два турбо мотора. Базов ще бъде 2.0-литров агрегат с 252 к.с. и 380 Нм въртящ момент, а опционален ще бъде 3.0-литров

Китайският производител Hongqi, известен с ретро дизайна си, представи новия си модел Н9. Машината е относително с размерите на актуалното поколение BMW 5-Series и другите модели от този клас.

За задвижването ще се грижат два турбо мотора. Базов ще бъде 2.0-литров агрегат с 252 к.с. и 380 Нм въртящ момент, а опционален ще бъде 3.0-литров V6. Неговата мощност е 272 к.с., а въртящият момент достига 400 Нм.

Независимо от избора на двигател, машината ще използва 7-степенна автоматична скоростна кутия, която ще изпраща тягата към задните колела. Седанът с ретро визия залага на въздушно окачване.

Моделът е вече готов за продажба, като в родината си Китай предстои пазарно представяне и първи тестове от клиенти и медии.

 

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт