728 x 90

Land Rover може, но няма да направи Defender пикап

    През 2019 година съществуваха слухове, че Land Rover възнамерява да лансира версия пикап на новото поколение Defender. Към края на годината обаче от фирмата потвърдиха, че това най-вероятно няма да се случи. В нов репортаж по темата изданието Autocar съобщава, че причината за това решение се крие във факта, че британците не са специалисти в

    През 2019 година съществуваха слухове, че Land Rover възнамерява да лансира версия пикап на новото поколение Defender. Към края на годината обаче от фирмата потвърдиха, че това най-вероятно няма да се случи.

    В нов репортаж по темата изданието Autocar съобщава, че причината за това решение се крие във факта, че британците не са специалисти в областта на комерсиалните возила, а са по-скоро насочени към луксозния пазар.

    С други думи, Defender пикап може да бъде направен на база на сегашната платформа на модела, но това няма да се случи, тъй като инвестицията най-вероятно не би се изплатила.

    Вместо това от Land Rover планират обогаряване на гамата на джипката с версия 130, която ще предлага място за до 8 пътника. Освен това, предвижда се и мини Defender, който ще бъде най-евтин в гамата.

     

    Свързани публикации

    Оставете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

    Най-нови

    AUTOCLUB.BG във Facebook

    Facebook Pagelike Widget

    Спорт