728 x 90
Error, no Ad ID set! Check your syntax!

Електрическата BMW Серия 7 може да има над 650 к.с.

  Едно е сигурно – следващото поколение BMW 7-Series ще се раздели с флагманския си 12-цилиндров двигател. Това стана ясно още преди няколко месеца, но сега има и добри новини за феновете на луксозния модел. Според BMW Blog, следващата генерация на седана ще има изцяло електрическа версия, която ще се позиционира като флагман в гамата на

  Едно е сигурно – следващото поколение BMW 7-Series ще се раздели с флагманския си 12-цилиндров двигател. Това стана ясно още преди няколко месеца, но сега има и добри новини за феновете на луксозния модел.

  Според BMW Blog, следващата генерация на седана ще има изцяло електрическа версия, която ще се позиционира като флагман в гамата на Седмицата.

  По предварителни и засега не потвърдени данни, става дума за модел, който ще носи обозначението Mi7 или i7 M60 и ще разполага с електрическо задвижване с два електромотора.

  Колегите ни смятат, че мощността ще бъде над 650 конски сили, което ще превърне тихата Серия 7 в най-мощната версия на модела, излизала някога от завода.

  Бързо сравнение показва, че тягата ще бъде с поне 50 конски сили повече от тази при V12 варианта на сегашния модел. Въртящият момент също се очаква да нарасне.

  Прочети още:
  Jaguar става изцяло електрически бранд, но се отказва от XJ

   

  Autoclub.bg
  ADMINISTRATOR
  ПРОФИЛ

  Свързани публикации

  Оставете коментар

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *