728 x 90

Две нови коли от Ferrari до края на годината

    2019 година беше доста ангажирана за Ferrari. Италианската марка представи моделите Roma, SF90 Stradale, F8 Tributo, F8 Spider и 812 GTS, а серията ще продължи и през тази година. За втората половина на 2020 година са планирани две премиери от фирмата от Маранело. Разбира се, на този етап не е ясно какви точно ще бъдат

    2019 година беше доста ангажирана за Ferrari. Италианската марка представи моделите Roma, SF90 Stradale, F8 Tributo, F8 Spider и 812 GTS, а серията ще продължи и през тази година.

    За втората половина на 2020 година са планирани две премиери от фирмата от Маранело. Разбира се, на този етап не е ясно какви точно ще бъдат двата нови модела.

    Все пак, от Ferrari коментират, че те ще въведат марката в изцяло нови територии. Това предполага пускането на нови модели, а не на допълнителни модификации на вече съществуващи суперколи.

    Най-смелите спекулации сочат, че ще видим първия високопроходим автомобил от италианската фирма. По всичко личи обаче, че това няма да се случи, тъй като Purosangue, както ще се казва всъдеходът, е все още в ранна фаза на разработка.

     

    Свързани публикации

    Оставете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

    Най-нови

    AUTOCLUB.BG във Facebook

    Facebook Pagelike Widget

    Спорт