728 x 90

Ford Ranger Thunder е лимитирана серия само за Европа

Ford показва нова лимитирана серия за пикапа си Ranger, която ще се продава само на територията на Европа. Става дума за модела Thunder, от който ще бъдат произведени само 4500 бройки за целия континент. Макар и да няма агресивната визия на Ranger Raptor, пикапът получава мощния 2.0-литров битурбо дизел на въпросната модификация. Мощността е 210

Ford показва нова лимитирана серия за пикапа си Ranger, която ще се продава само на територията на Европа. Става дума за модела Thunder, от който ще бъдат произведени само 4500 бройки за целия континент.

Макар и да няма агресивната визия на Ranger Raptor, пикапът получава мощния 2.0-литров битурбо дизел на въпросната модификация. Мощността е 210 к.с. и достига четирите колела посредством 10-степенна автоматична скоростна кутия.

Лимитираният модел се базира на специфиакция Wildtrak и разполага с уникална цветова комбинация за екстериора. Основният цвят е сив, а акцентите са в червено.

Колелата са 18-цолови, а LED фаровете получават затъмнени основи. Същата цветова схема откриваме и в интериора, където кожените седалки са черни с червени декоративни шефове.

През миналата година Ford успява да реализира 52 500 бройки от Ranger в Европа.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт