728 x 90

Това е интериорът на обновения Mercedes-Benz E-Class купе и кабрио

    Продължава кампанията на Mercedes-Benz по подготовка за предстоящия дебют на E-Class фейслифт във версии купе и кабриолет. Немците пуснаха единична снимка на обновеното табло на модела. Видно е, че двуекранната подредба на интериора се запазва без промени. Инфотейнмънт системата MBUX сменя старата COMMAND, а в по-ниските ни на оборудване десният дисплей е с по-малък размер.

    Продължава кампанията на Mercedes-Benz по подготовка за предстоящия дебют на E-Class фейслифт във версии купе и кабриолет. Немците пуснаха единична снимка на обновеното табло на модела.

    Видно е, че двуекранната подредба на интериора се запазва без промени. Инфотейнмънт системата MBUX сменя старата COMMAND, а в по-ниските ни на оборудване десният дисплей е с по-малък размер.

    Друга важна новост е воланът, който вече видяхме при обновената версия на E-Class седан и комби. Същото кормило ще се поставя и на следващото поколение S-Class, а при по-малкия модел ще може да се поръчва в три различни дизайна – само с кожа, с дърво и кожа, както и в спортна модификация.

    По отношение на двигателите, очакваме промените да са подобни на тези при седана и комбито. Най-голямата новост ще бъде версията Е450, която заменя предишния V6 мотор с нов хибридизиран 3.0-литров агрегат. Мощността е 362 к.с., а над тази версия се намира E53 AMG със същия мотор, но 429 к.с.

    За първи път в историята си E-Class се сдоби и с плъг-ин хибридна версия, залагаща на бензинов двигател и електромотор. E350e разполага с 2.0-литров агрегат и 315 к.с., но засега не е ясно дали ще видим този агрегат и при купето и кабриолета.

    Свързани публикации

    Оставете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

    Най-нови

    AUTOCLUB.BG във Facebook

    Facebook Pagelike Widget

    Спорт