728 x 90

Загатнаха за новия Lexus IS

    Малко изненадващо за автомобилната общественост, Lexus обяви скорошния дебют на следващото поколение IS. Досега не сме виждали шпионски снимки на модела, както и не знаем много предварителна информация за него. От първото разпространено изображение разбираме, че задната част на колата ще разполага с изцяло LED осветление като диодна лента ще има по цялата широчина на

    Малко изненадващо за автомобилната общественост, Lexus обяви скорошния дебют на следващото поколение IS. Досега не сме виждали шпионски снимки на модела, както и не знаем много предварителна информация за него.

    От първото разпространено изображение разбираме, че задната част на колата ще разполага с изцяло LED осветление като диодна лента ще има по цялата широчина на автомобила.

    Засега не е ясно на каква платформа ще се базира новия седан от Япония. Някои източници казват, че архитектурата ще бъде старата, а други говорят за преминаване към новата TNGA.

    Знаем със сигурност, че всички детайли ще станат ясни на 9 юни. Тогава Lexus ще покаже новия седан, а продажбите в Европа трябва да стартират по-късно през лятото.

    Свързани публикации

    Оставете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

    Най-нови

    AUTOCLUB.BG във Facebook

    Facebook Pagelike Widget

    Спорт