728 x 90

Ралф Брандщетер е новият CEO на марката Volkswagen

Volkswagen Group обяви, че от 1 юли тази година марката Volkswagen ще има нов изпълнителен директор. Това ще бъде Ралф Брандщетер, който към момента изпълнява длъжността оперативен директор. "Ралф Брандщетер е един от най-опитните мениджъри на компанията", коментира Херберт Дийс. "През последните две години той успешно ръководеше Volkswagen като оперативен директор и изигра основна роля в

Volkswagen Group обяви, че от 1 юли тази година марката Volkswagen ще има нов изпълнителен директор. Това ще бъде Ралф Брандщетер, който към момента изпълнява длъжността оперативен директор.

"Ралф Брандщетер е един от най-опитните мениджъри на компанията", коментира Херберт Дийс. "През последните две години той успешно ръководеше Volkswagen като оперативен директор и изигра основна роля в оформянето на трансформацията на марката".

Именно пък Дийс, който към момента заемаше ролите на изпълнителен директор на бранда VW, както и на цялата група, ще има по-голяма свобода в задълженията си, продължавайки само в ролята си на CEO на VW Group.

Брандщетер e част от Volkswagen от 1993 година насам, като от тогава до ден днешен е заемал различни мениджърски позиции, включително и такава в SEAT.

 

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт