728 x 90

Автоморга-мечта: Суперколи за скрап в Дубай (видео и снимки)

Автоморгите са онези сакрални за автомобилните фенове места, където те могат да открият на практика всяка част за техния любим автомобил. Има ги в немалки количества и в България, но тук рядко можете да срещнете екзотичен автомобил за части. Както всичко останало, в Дубай е различно. Една автоморга там предлага компоненти, а и цели автомобили,

Автоморгите са онези сакрални за автомобилните фенове места, където те могат да открият на практика всяка част за техния любим автомобил. Има ги в немалки количества и в България, но тук рядко можете да срещнете екзотичен автомобил за части.

Както всичко останало, в Дубай е различно. Една автоморга там предлага компоненти, а и цели автомобили, от марки като Rolls-Royce, Bentley, Lamborghini и други.

По-голяма част от машините са участвали в тежки катастрофи и застрахователните компании са изплатили необходимите обезщетения. Други пък са в добро състояние, но са иззети, тъй като собствениците им не са могли да си плащат застраховките.

Във видеото по-долу, дело на Supercar Blondie, водещата разглежда няколко коли. Една от тях е Ferrari 612 Scaglietti в привидно много добро състояние, в което дори открива оставени пари кеш.

 

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт