728 x 90

Това ли е дизайнът на новия Nissan X-Trail?

В интернет се появиха няколко изображения, които показват нов всъдеход от Nissan. Макар и да нямаме официално потвърждение, най-вероятно това е следващото поколение X-Trail. Съдейки по изображенията, съществени промени в модела не са направени – изключение прави предната оптика, която става "двуетажна": мигачите са разположени над фаровете.  Централно място заема V-образната радиаторна решетка отпред, а

В интернет се появиха няколко изображения, които показват нов всъдеход от Nissan. Макар и да нямаме официално потвърждение, най-вероятно това е следващото поколение X-Trail.

Съдейки по изображенията, съществени промени в модела не са направени – изключение прави предната оптика, която става "двуетажна": мигачите са разположени над фаровете. 

Централно място заема V-образната радиаторна решетка отпред, а в долната част на бронята откриваме нов хромиран елемент.

Благодарение и на предишни шпионски снимки имаме малко информация и за салона. Интериорът ще бъде значително обновен, в това число таблото с приборите и по-големия екран на информационно-развлекателната система.

А ще се промени ли моторната гама – засега е неизвестно. В САЩ актуалният Nissan Roque се предлага с 2.5-литров бензинов четирицилиндров двигател със 171 к.с. и вариатор, с предно или пълно задвижване.

В Европа налице са дизелови предложения, а различни издания твърдят, че новият модел ще получи плъг-ин хибрина система.

 

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт