728 x 90

Находка: Това 1992 BMW 740i е на само 775 км и се продава

Често виждаме екземпляри на автомобили, които са на доста години, но относително малък пробег. Но наистина рядко попадаме на такива бижута. Това BMW 740i е произведено през 1992 година, но в момента има само 775 километра. Причината е, че първият собственик почива още преди да получи доставка на луксозния си седан. След провалената сделка, колата

Често виждаме екземпляри на автомобили, които са на доста години, но относително малък пробег. Но наистина рядко попадаме на такива бижута.

Това BMW 740i е произведено през 1992 година, но в момента има само 775 километра. Причината е, че първият собственик почива още преди да получи доставка на луксозния си седан.

След провалената сделка, колата остава във владение на дилъра. Впрочем, колата е поръчана от Германия, за да може доставката до първия собственик да се осъществи по-бързо. Ирония на съдбата…


Подобни автомобили бяха открити и в България!


Под капака е 4.0-литрoв V8 мотор с максимална мощност от 286 к.с. и 400 Нм въртящ момент. Тягата преминава през 5-степенна автоматична скоростна кутия.

Колко струва това бижу? В момента върви наддаване, като достигнатата цена е само 7805 евро. Предполага се, че продавачът няма да приеме по-малко от 44 000 евро, за колкото колата се продава на обява.

 

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт