728 x 90

Новият Ford Bronco дебютира на 13 юли

    Ford потвърди официално, че ще покаже възродения си модел Bronco след точно една седмица. На 13 юли тази година американският производител ще разкрие и трите версии на офроудъра – с две врати, с четири врати и Bronco Sport. Събитието по премиерата на возилата ще бъде доста мащабно и ще се излъчва по National Geographic. To

    Ford потвърди официално, че ще покаже възродения си модел Bronco след точно една седмица. На 13 юли тази година американският производител ще разкрие и трите версии на офроудъра – с две врати, с четири врати и Bronco Sport.

    Събитието по премиерата на возилата ще бъде доста мащабно и ще се излъчва по National Geographic. To ще представлява кулминацията на доста дълъг процес по подготовка преди производство.

    Смяташе се, че Bronco ще дебютира през пролетта, но усложнената обстановка покрай епидемията с коронавирус на няколко пъти отложи плановете на фирмата.

    Машините ще имат относително компактен размер и най-вероятно ще залагат на 2.3-литров EcoBoost мотор, а не е изключено да видим и хибридна система.

    Засега по всичко личи, че моделът няма да се продава в Европа.

     

    Свързани публикации

    Оставете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

    Най-нови

    AUTOCLUB.BG във Facebook

    Facebook Pagelike Widget

    Спорт