728 x 90

Hyundai Elantra N Line изглежда спортно и има 200 к.с.

Още при премиерата на новото поколение Elantra през април, Hyundai обеща на клиентите си по-спортна версия N Line. Сега това обещание е спазено благодарение на лансирането на Elantra N Line. На този етап не всички детайли около модела са официални, но със сигурност можем да отчетем далеч по-агресивната визия отвън. За това силно спомага модифицираната

Още при премиерата на новото поколение Elantra през април, Hyundai обеща на клиентите си по-спортна версия N Line. Сега това обещание е спазено благодарение на лансирането на Elantra N Line.

На този етап не всички детайли около модела са официални, но със сигурност можем да отчетем далеч по-агресивната визия отвън. За това силно спомага модифицираната визия отпред, както и 18-цоловите колела със специален дизайн.

Промени има и отзад, където най-силно впечатление прави оформлението с два ауспухови накрайника. Налице е и нов дифузер, който допълва цялостната визия.

От фирмата засега не разкриват какво се крие под капака, но почти със сигурност можем да кажем, че там ще открием 1.6-литров турбо бензинов двигател с 200 к.с. Най-вероятно ще се предлагат версии с 6-степенна ръчна кутия и с автоматик.

 

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт