728 x 90

Alfa Romeo си партнира със списание за архитектура по повод 110-годишнината си

По повод 110-годишнината на Alfa Romeo престижното издание Condé Nast създаде за марката проект „Красотата в шофирането“, поставяйки автомобилите на места, олицетворяващи италианската красота. AD Italia, месечното издание на Condé Nast Италия за света на архитектурата, дизайна, изкуството и стила, създаде кампания, в която се представя по вдъхновяващ и необичаен начин гамата на новата моделна

По повод 110-годишнината на Alfa Romeo престижното издание Condé Nast създаде за марката проект „Красотата в шофирането“, поставяйки автомобилите на места, олицетворяващи италианската красота.

AD Italia, месечното издание на Condé Nast Италия за света на архитектурата, дизайна, изкуството и стила, създаде кампания, в която се представя по вдъхновяващ и необичаен начин гамата на новата моделна година 2020 Alfa Romeo Giulia и Stelvio, както и спортната версия Quadrifoglio. Автомобилите, наподобяващи произведения на изкуството, са поставени във всекидневните на луксозни и престижни домове. 

Марката пътува през дизайнерски къщи и скрити дворове, разказвайки тайните на италианската магия, която се показва на неочаквани места, затворени за любопитни погледи. Визиите се появяват на ексклузивни места, емблематични за красотата на страната, в основните италиански градове. Проектът се лансира и в социалните мрежи на Alfa Romeo, където снимките на Alfa Romeo се публикуват като дизайнерски обекти и се пренасят в дневните на луксозните домове.

„Този ​​проект показва как все повече и повече сътрудничества с наши партньори се реализират в цялостни комуникационни кампании, базирани на подходящо позициониране, високо качество и иновации, както при нас, така и при Alfa Romeo“, коментира Силвия Кавали, директор на отдела за дигитално съдържание на Condé Nast Италия.

 

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт