728 x 90

VW промени леко нивата на оборудване при обновения Tiguan

Специалистите на Volkswagen са конфигурирали по нов начин и са преименували нивата на оборудване при Tiguan фейслифт. Нивото над базовата версия Tiguan се нарича Life и се отличава с по-богата гама от функции. В следващото, по-високо ниво, видът на оборудването се разделя на по-луксозната Elegance и по-спортната R-Line версия. Всички варианти на Tiguan се предлагат

Специалистите на Volkswagen са конфигурирали по нов начин и са преименували нивата на оборудване при Tiguan фейслифт. Нивото над базовата версия Tiguan се нарича Life и се отличава с по-богата гама от функции. В следващото, по-високо ниво, видът на оборудването се разделя на по-луксозната Elegance и по-спортната R-Line версия.

Всички варианти на Tiguan се предлагат с LED фарове, проактивна система за защита на пътниците в комбинация с Front Assist с функция АЕВ за автономно аварийно спиране (Autonomous Emergency Braking), с новия мултифункционален волан, инфотейнмънт система с екран с диагонал поне 6,5 инча, както и We Connect и We Connect Plus включени в стандартното оборудване.

Сред стандартните характеристики на пакета Life са системите Light Assist (автоматично управление на дългите светлини), ACC (адаптивен темпомат), релси за багажник на покрива или автоматична климатична инсталация (Climatronic) и 17-цолови алуминиеви джанти.

Върховите нива на оборудване Elegance и R-Line, споделят част от стандартните детайли в оборудването като матричните LED фарове IQ.LIGHT, цифровите контролни прибори Digital Cockpit и екран с диагонал 10 инча на арматурното табло, многоцветно индиректно осветление в купето с възможност за индивидуални настройки и зимен пакет, включващ отопление на волана.

Пакетът Elegance включва също електрозадвижван механизъм за отваряне и затваряне на капака на багажника и анодизирани в сребристо релси за багажник на покрива. (Всички примери за детайли от оборудването се отнасят за германския пазар и могат да се различават на пазарите в други страни.)

 

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт