728 x 90

Hyundai обособи Ioniq като отделен бранд

Hyundai отваря нова глава като лидер в ерата на електрифицираната мобилност, като обявява марката IONIQ като серия от нови електрически автомобили. С марката IONIQ, Hyundai ще предлага „индивидуализирани електрифицирани преживявания“, отговарящи на различни нужди от начина на живот. Това е в съответствие с визията на Hyundai за „Напредък за човечеството“. Под марката IONIQ, Hyundai Motor

Hyundai отваря нова глава като лидер в ерата на електрифицираната мобилност, като обявява марката IONIQ като серия от нови електрически автомобили. С марката IONIQ, Hyundai ще предлага „индивидуализирани електрифицирани преживявания“, отговарящи на различни нужди от начина на живот. Това е в съответствие с визията на Hyundai за „Напредък за човечеството“.

Под марката IONIQ, Hyundai Motor планира да представи три нови специализирани EV модела през следващите три години с още по-иновативни модели след тях. Това е в отговор на бързо нарастващото търсене на пазара и улеснява плана на Hyundai да ръководи глобалния пазар на електрическите автомобили.

„Марката IONIQ отбелязва промяна в начина, по който Hyundai представя електрическите автомобили на пазара и как клиентите ги преживяват“, каза Wonhong Cho, изпълнителен вицепрезидент и главен маркетинг директор в Hyundai Motor Company. „С IONIQ, Hyundai прекроява начина, по който гледаме на EVs, като надхвърля конвенционалното мислене. Ще предложим индивидуални електрически изживявания, които са интегрирани в свързания и екосъзнателен начин на живот. "

Първият модел ще бъде SUV IONIQ от среден клас, който ще стартира по-късно тази година. IONIQ 5 се базира на концептуалния 45 EV, който беше представен на Международното автомобилно изложение (1IAA) 2019 във Франкфурт като почит към първия концептуален автомобил на Hyundai. Дизайнерите на IONIQ 5 взеха вдъхновение от миналото и го интегрираха с авангардни параметрични пиксели, уникален дизайнерски елемент, който дизайнерите на Hyundai ще продължат да включват бъдещите модели IONIQ.

През 2022 г. ще бъде представен спортен седан IONIQ 6, който ще се основава на най-новата концепция на Hyundai EV Prophecy, представена през март, последван от голям SUV IONIQ 7 през 2023 г. Външният дизайн на Prophecy се характеризира с емблематичен силует с перфектни пропорции, са били вдъхновени от аеродинамичен дизайн.

 

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт