728 x 90

MINI представя специална серия на своя кабриолет

    Името на поредното специално издание на MINI Cabrio е Seaside Edition MINI традиционно залага много на специалните серии, които допълнително подчертават необикновения дизайн на британската марка с нови и нови стилистични акценти. Този път най-новата дизайнерска серия ще бъде да основата на кабриолета на марката, който догодина празнува своят трийсети юбилей, а името й е

    Името на поредното специално издание на MINI Cabrio е Seaside Edition

    MINI традиционно залага много на специалните серии, които допълнително подчертават необикновения дизайн на британската марка с нови и нови стилистични акценти. Този път най-новата дизайнерска серия ще бъде да основата на кабриолета на марката, който догодина празнува своят трийсети юбилей, а името й е Seaside Edition.

    Както може да се предположи още от самото наименование на автомобила, стилистиката му е с морска тематика и с морски цветове. Освен с редица отличителни дизайнерски елементи, двата автомобила ще могат да бъдат поръчани с тематични цветове на лаковото покритие – Сaribbean Aqua синьо и Nanuq White бяло. Според дизайнерите на култовия британски производител, двата цвята са вдъхновени от тюркоазените води на тропическите морета и от мекия бял оттенък на облаците над морската шир.

    Автомобилът ще може да бъде поръчан във версии Cooper и Cooper S, а елегантният текстилен гюрук може да се сгъва и в движение при скорост до 30 километра в час. Екстериорът се откроява с някои специални детайли, създадени специално за тази серия на кабриолета. Колелата са с дизайн Pulse Spoke и диаметър 18 цола – специалната графика на спиците им кара джантите да изглеждат по изключително характерен начин, когато автомобилът е в движение.

    Интериорът също е съобразен с общата стилистика на автомобила и се откроява с някои специални елементи, включително ексклузивна графика на декоративните апликации по таблото и вратите.

    Източник: AMS.bg

    Свързани публикации

    Оставете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

    Най-нови

    AUTOCLUB.BG във Facebook

    Facebook Pagelike Widget

    Спорт